Lepotička v belem

Bela kuhinja velja v svetu notranjega opremljanja za brezčasno in večno moderno klasiko. Že sama bela barva je barva svežine, popolnosti in jasnosti. In seveda, bela barva nikakor ni pusta in dolgočasna, naša bela kuhinja vas bo nedvomno prepričala o nasprotnem.

ŠTIRJE RAZLOGI ZA SVETLO KUHINJO:

  • Svetle fronte

Svetle fronte so najbolj vsestranska izbira v svetu kuhinjskih barv. Bela barva ustreza čisto vsakemu slogu. Bele ličnice v visokem sijaju Fliederweiss z večkratnim nanosom laka ali mat izgled v odtenku Polarweiss.

  • Svetle steklene omarice

Steklene omarice so must-have element v kuhinji, ki vsakemu ambientu doda elegantno noto. Omarice različnih oblik lahko izberete v beli ali kaki drugi svetli barvi. Zakaj ne bi izbrali Premium steklenih omaric?

  • Svetel les

Les pomeni pridih narave in če si tega želite v svojem domu, izberite kombinacijo bele barve in lesnih odtenkov. Trenutno zelo moden lesni dekor hrast Eiche hell ali brest Ulme. Nobel! Še en edinstven odtenek lesnih barv je Tobacco, ki vas bo zagotovo očaral.

  • Svetle stenske obloge

Bela kuhinja je lahko pusta in dolgočasna, vendar nikoli, če jo popestrite s svetlo stensko oblogo. Včasih ploščice, danes stenske obloge v celi paleti odtenkov, tudi v ekstravagantnih barvah kot na primer Civetta, Volabo ali Quartz. Zakaj pa ne? Tudi vaša kuhinja si zasluži pridih unikatnosti.

Še vedno niste prepričani? Zagotavljamo vam, da je bela izbira prava izbira.

Oglejte si še ostale bele moderne kuhinje.

Video