Kuhinja Classico je kuhinja podeželja na popolnoma nov način. Okvir na vratih podarja kuhinji udoben in obenem moderen izgled. Pri DAN-u je kvaliteta zapisana z veliko začetnico, zato je ta model seveda lakiran in vsebuje celo 22 milimetrov debelo ličnico. Brezčasni in kakovostni model!

Vrhunska kvaliteta z doživljenjsko garancijo na vodila.

5 let garancije na leseni del

Revolucija okvirja ličnice. Ta model v vašem domu pričara posebno vzdušje, ki ga ustvarita kombinacija visokokakovostnih, 22 milimetrskih ličnic iz pravega laka in brezročajna optika. Počutite se, kot v svoji lastni podeželski hiši in uživajte v vsakodnevnem počitniškem vzdušju z vašimi najdražjimi.

Brezročajna kuhinja Lion Classic z okrasno letvijo v izvedbi Alu, Fliederweiß, Magnolie, Cerros ali Anthrazit.

 

Model kuhinje Silbermond združuje individualne rešitve, najvišjo kakovost in futurističen dizajn. Idealen je za postavitev kot kuhinja z otokom, na voljo pa je tudi v drugih izvedbah, ki povsem ustrezajo vašim željam in specifikam vašega prostora. Ličnice brez ročajev (okrasna ročajna letev v barvi Alu, Fliederweiß, Magnolie, Cerros, Anthrazit) v povezavi s prvovrstnimi steklenimi elementi omogočajo, da so vaše dragocenosti v kuhinji Silbermond vidne. Spretno zasnovana kuhinja z otokom je tako prava lepotica in vredna pogleda.

Z visokokakovostnimi visoko sijajnimi lakiranimi ličnicam model Living absolutno določa trende. Številne možnosti načrtovanja omogočajo, da se ta kuhinja prikaže v različnih variacijah. Od sodobne do brezčasne ali celo kombinacije visoko sijajnih ličnic s toplim lesenim dekorjem, ki ne omogoča le najboljših kulinaričnih užitkov, ampak je prav tako paša za oči.

Vsestranski model La Corte – z ličnicami v mat laku in lak visokem sijaju; od toplih lesenih tonov do trendovske barve beton mat. Z veliko izbiro barv in možnostjo kombinacij z novimi vrhunskimi steklenimi omaricami ali drugimi dizajnerskimi malenkostmi lahko poudarite številne podrobnosti in si izpolnite vse kuhinjske sanje. Kuhinja lahko tako postane majhna oaza dobrega počutja, udobnega druženja in užitka – vse je mogoče.

V kuhinji model Alttirol lahko uživate v miru in udobni harmoniji. Masivne ličnice iz smrekovega lesa so krtačene in v celoti dodatno lakirane – videz klasične popolnosti.

Kuhinjski dizajn, ki izpolnjuje vse zahteve. Neprekinjena linija integriranega – frezanega ročaja lakiranih ličnic debeline 22 mm dajo prostoru novo svežino. Z implementiranimi ročaji na ličnicah je videz popolnoma sodoben. Kuhinjski trendi prihodnosti se kažejo v tej kuhinji Granada že danes.

 

Z raznolikostjo modela Toplux se izpolnijo vse vaše kuhinjske sanje. Barve ličnic – od visokega sijaja do mat, ki so možne v široki barvni paleti, z integriranimi ročaji še posebej pridejo do izraza. Tukaj se pokaže, kaj vse lahko sodobna kuhinja po meri nudi. Ustvarjalnost in funkcionalnost sta tukaj v ospredju. Kuhinja po meri izpolni vaše želje: ličnica oz. fronta z integriranim ročajem barve Cerros, Anthrazit, v mat eloksirani izvedbi, kromirana ali iz legiranega jekla. 

 

Najsodobnejša tehnologija, najnovejši dizajn in vrhunska kakovost so v svetu kuhinj lahko na voljo po pošteni ceni. Vse našteto omogoča kotna kuhinja Villalux, ki je lahko bodisi cenovno dostopna ali dizajnerska – s tem modelom je vse mogoče. In ko rečemo, da je mogoče vse, to mislimo resno: na voljo so različne izvedbe popolnoma po meri, da ustrezajo spacifikam vašega prostora. Z »na centimeter« natančnim načrtovanjem in številnimi dizajnerskimi poudarki lahko imate jutrišnje kuhinjske trende v vaši sanjski kuhinji že danes!