Brez domačih mesnin ne gre

Drage dame in gospodje, se strinjate, da so suhe salame, siri in nekatere vrste kruha boljše, predvsem pa lepšega izgleda, če so narezane z rezalnikom kot pa na roko?

Tako kot vedno pri gospodinjskih aparatih, pa imamo običajno v kuhinji težave, kje takšen rezalnik shraniti in kako do njega čim prej priti, kadar ga potrebujemo. Tale izvirna rešitev je kot naročena za jesenski čas, ko se več zadržujemo v notranjih prostorih. Vsestranski rezalnik imate lahko kar v predalu v kuhinji. Po uporabi ga enostavno očistite, s pritiskom na gumb enostavno zložite, zaprete predal in to je to!

Naš predal je dolg 50 cm in ima globino 50 cm, rezalnik pa se lahko pritrdi v ožji predal širine 45 cm ali širši predal širine 60 cm. Zraven zloženega rezalnika je v predalu dovolj prostora za vse plastične varovalne dodatke in kovinski pladenj za narezana živila. Rezalnik je stabilno pritrjen na dno predala, saj ga vam pritrdi monter že ob sami montaži kuhinje. Za varnost je torej poskrbljeno, vi pa poskrbite za vonje in okuse.

Pa dober tek!